Asuntojen hinnat

Kilpailuta asunnollesi välittäjä

Kilpailuttamalla asuntosi myynnin säästät aikaa ja rahaa. Saat samalla välittäjän, joka oikeasti tuntee asuntosi asuinalueen ja on aidosti kiinnostunut myymään asuntosi. Kilpailuttamalla oikein saat asunnostasi parhaan hinnan ja minimoit asunnon myymiseen liittyvät riskit. Kilpailuttaminen on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.
1Ilmainen
2Turvallinen
3Vaivaton
Aloita ilmainen kilpailutus
se vie vain 2 minuuttia

Muilta käyttäjiltä

Kilpailutuksia on tehty vuodesta 2020 lähtien kappaletta.

Miten kilpailutus toimii?

Tiedot

Jätä asuntosi tiedot

Täytä asuntosi tiedot lomakkeeseen tarvittavin lisätiedoin.

Tarjoukset sähköpostitse

Vastaanota tarjouksia

Saat korkeitaan viisi tarjousta asuntosi välityksestä. Etsimme sinulle sopivammat välittäjät alueeltasi, jotka myyvät asuntosi paremmalla hinnalla ja nopeasti.

Sopimus

Valitse sopivin

Valitse yksi tai useampi kylään keskustelemaan asunnon myynnistä.

Tunnetut brändit ja paikalliset välittäjät mukana palvelussa

Kolme syytä kilpailuttaa

1

Säästät aikaa.

Sinun aikasi on tärkeää ja sopivien välittäjien etsintä on vaivalloista. Palvelumme avulla saat yhdellä lomakkeen täyttämisellä nopeasti usean tarjouksen asuntosi välityksestä. Voit valita niistä sopivammat jatkokeskusteluun. Kuluttajaviranomainen suosittelee, että pyydät asuntoosi arviokäynnille edustajan vähintään parista-kolmesta välitysliikkeestä.
2

Saat kilpailukykyisen tarjouksen.

Jos kysyt tarjousta välityksestä yhdeltä kiinteistönvälitystoimistolta, et saa parasta hintaa. Kilpauttamalla saat lähes poikkeuksetta listahintoja paremman tarjouksen. Saat paljon tietoa asuntosi myynnistä, jo ennen välittäjän kutsumista paikalle.
3

Löydät sopivan kiinteistövälittäjän.

Asunnon myynti on elämän suurimpia kauppoja ja on tärkeää löytää sopiva välittäjä hoitamaan asunnon myyminen. Palvelu löytää alueesi parhaat välittäjät ja voit niiden joukosta valita sopivamman.
Aloita ilmainen kilpailutus
se vie vain 2 minuuttia