Asuntojen hinnat

Kiinteistönvälitys Espoo

Kiinteistönvälitystä tarjoaa kunnassa Espoo 99 välittäjää. Välityspalkkion provision hintahaitari osakeasunnoille on 0% - 4.96% ja kiinteistöille 0% - 5.9%. Kenet alueen välittäjistä haluaisit välittämään asuntosi? Kilpailuta paras kiinteistönvälittäjä tai etsi itse vertailemalla välittäjät, niin yhdistämme sinut oikeaan ja sopivaan välityskumppaniin. Palveluiden käyttö on ilmaista, turvallista ja vaivatonta.
Tutustu kilpailutukseen Vertaile välittäjiä

Osaavat brändit mukana palvelussa

Miksi kilpailutus kannattaa?

Asunnon myynti kannattaa aina aloittaa kilpailutuksella.

Itseasiassa kuluttajaviranomainen suosittelee, että ottaa tarjouksen vähintään parilta-kolmelta kiinteistönvälitystoimistolta. Alueen välityspalkkion hintahaitari on osakeasunnoille 0% - 4.96% ja kiinteistöille 0% - 5.9%. Kilpailuttaminen kannattaa. Tarjoamme teille korkeintaan neljä tarjousta alueen toimijoilta, joista voit valita sopivimmat jatkokeskusteluun. Näin saat asunnosta realistisen hinta-arvion ja tarjouksen välityspalkkiosta.

Välittäjän kilpailutuksella säästät aikaa.

Täytät vain asuntosi tiedot, jonka jälkeen saat muutamassa päivässä yhteydenottoja sopivilta välittäjiltä alueeltasi. Emme toimita vain välittäjien listahintoja, sillä kiinteistönvälittäjät antavat tarjouksen asuntokohtaisesti - ja räätälöidysti.

Et sitoudu mihinkään ja palvelu on ilmainen.

Emme velvoita sinua hyväksymään mitään saamaasi tarjousta ja palvelun käytöstä ei muodostu sinulle kuluja.

Espoo sisältää suuren määrän välittäjiä

, joten kilpailu toimeksiannoista on kovaa. Asunnon välitys ehdottomasti kannattaa.

Esimerkkejä palvelussa mukana olevista välitystoimistoista