Asuntojen hinnat

Etu-Töölö asuinalueena

Tietoa alueen Etu-Töölö asuntomarkkinoista ja palveluista.
Etu-Töölö on kunnassa Helsinki sijaitseva n. 18334 asukkaan kaupunginosa. Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa alueen Etu-Töölö palveluista ja asuntotilanteen kehityksestä sekä trendeistä. Kauttamme löydät alueelta Etu-Töölö 220 kiinteistönvälittäjää ja voit pyytää näiltä halutessasi tarjouksen asunnonvälityksestä.

Avain yksityiskohdat

 • Sijainti

  Etu-Töölö sijaitsee Helsingin keskustassa, joten se on erinomainen paikka asua ihmisille, jotka arvostavat hyviä liikenneyhteyksiä ja läheisyyttä kaupungin palveluihin. Alueella on myös helppo liikkua julkisilla kulkuneuvoilla, ja monet kaupungin nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä.
 • Kulttuuri

  Etu-Töölö on kulttuurinen alue, jolla on useita museoita, teattereita ja konserttisaleja. Alueella on myös useita gallerioita ja taidekauppoja.
 • Palvelut

  Etu-Töölössä on hyvät palvelut, kuten kaupat, ravintolat, koulut ja päiväkodit. Alueella on myös useita terveyspalveluita kuten hammashoitolat ja terveysasemat.
 • Viihtyisyys

  Etu-Töölö on viihtyisä alue, jolla on useita puistoja ja muita vihreitä alueita. Alueella on myös useita hyviä ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta.
 • Historia

  Etu-Töölö on historiallinen alue, jolla on useita vanhoja rakennuksia ja kirkkoja. Alueella on myös useita museoita, joissa voi tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin.

Helsingin Etu-Töölö on alue, joka tarjoaa monia houkuttelevia puolia

Etu-Töölö on monipuolinen alue, jossa on paljon tarjottavaa niin kulttuurista, liikenneyhteyksistä kuin palveluista kiinnostuneille. Se on viihtyisä ja historiallinen alue, joka on kätevästi keskustassa. Etu-Töölö tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet viihtymiseen niin puistoissa kuin ravintoloissa. Etu-Töölö on siis erinomainen valinta niin perheille kuin yksin asuville ihmisille jotka arvostavat kaupungin sykettä ja tarjoaa sen parhaat puolensa.

Etu-Töölö osakeasuntojen neliöhinnan kehitys

Etu-Töölö kartalla