Asuntojen hinnat

Kallio asuinalueena

Tietoa alueen Kallio asuntomarkkinoista ja palveluista.
Kallio on kunnassa Helsinki sijaitseva n. 18616 asukkaan kaupunginosa. Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa alueen Kallio palveluista ja asuntotilanteen kehityksestä sekä trendeistä. Kauttamme löydät alueelta Kallio 216 kiinteistönvälittäjää ja voit pyytää näiltä halutessasi tarjouksen asunnonvälityksestä.

Avain yksityiskohdat

 • Sijainti

  Kallio sijaitsee Helsingin keskustassa, joten se on erinomainen paikka asua ihmisille, jotka arvostavat hyviä liikenneyhteyksiä ja läheisyyttä kaupungin palveluihin. Alueella on myös helppo liikkua julkisilla kulkuneuvoilla, ja monet kaupungin nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä.
 • Kulttuuri

  Kallio on kulttuurinen alue, jolla on useita klubeja, baareja ja ravintoloita. Alueella on myös useita gallerioita ja taidekauppoja. Kallio on tunnettu vahvasta musiikki- ja kulttuurielämästään.
 • Palvelut

  Kalliossa on hyvät palvelut, kuten kaupat, ravintolat, koulut ja päiväkodit. Alueella on myös useita terveyspalveluita kuten hammashoitolat ja terveysasemat.
 • Viihtyisyys

  Kallio on viihtyisä alue, jolla on useita puistoja ja muita vihreitä alueita. Alueella on myös useita hyviä ravintoloita, baareja ja kahviloita, joissa voi nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta sekä viihtyä iltaisin.
 • Historia

  Kallio on historiallinen alue, jolla on useita vanhoja rakennuksia ja kirkkoja. Alueella on myös useita museoita, joissa voi tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin.

Helsingin Kallio on alue, jolla on monia houkuttelevia puolia

Kallio on monipuolinen alue, jossa on paljon tarjottavaa niin kulttuurista, liikenneyhteyksistä kuin palveluista kiinnostuneille. Se on viihtyisä ja historiallinen alue, joka on kätevästi keskustassa. Kallio tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet viihtymiseen niin puistoissa kuin ravintoloissa. Kallio on siis erinomainen valinta niin nuorille aikuisille kuin perheille jotka arvostavat kaupungin sykettä ja tarjoaa sen parhaat puolensa.

Kallio osakeasuntojen neliöhinnan kehitys

Kallio kartalla