Asuntojen hinnat

Lintuvaara asuinalueena

Tietoa alueen Lintuvaara asuntomarkkinoista ja palveluista.
Lintuvaara on kunnassa Espoo sijaitseva n. 6178 asukkaan kaupunginosa. Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa alueen Lintuvaara palveluista ja asuntotilanteen kehityksestä sekä trendeistä. Kauttamme löydät alueelta Lintuvaara 106 kiinteistönvälittäjää ja voit pyytää näiltä halutessasi tarjouksen asunnonvälityksestä.

Avain yksityiskohdat

 • Luonto

  Lintuvaara on ympäröity metsistä ja luonnonsuojelualueista, joten alueella on paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnon tutkimiseen. Lintuvaarassa on useita polkuja, joilla voi kävellä, juosta tai pyöräillä, ja alueella on myös useita uimarantoja.
 • Rauhallisuus

  Lintuvaara on erittäin rauhallinen alue, joka sopii erinomaisesti perheille ja ihmisille, jotka arvostavat hiljaisuutta ja rauhaa. Alueella on vähän liikennettä ja meluja, joten se on erinomainen paikka levätä ja rentoutua.
 • Palvelut

  Lintuvaarassa on hyvät palvelut, kuten kaupat, ravintolat, koulut ja päiväkodit. Alueella on myös useita terveyspalveluita kuten hammashoitolat ja terveysasemat.
 • Kulttuuri

  Lintuvaara on kulttuurinen alue, jolla on useita taidemuseoita ja gallerioita. Alueella on myös useita teattereita ja konserttisaleja, joissa järjestetään monenlaisia esityksiä.
 • Helppous

  Lintuvaara sijaitsee hyvällä paikalla, joka on helppo saavuttaa niin julkisilla kuin yksityisillä kulkuneuvoilla. Alueella on hyvät liikenneyhteydet, jotka yhdistävät sen muihin osaan Espoota ja Helsinkiä.

Espoon Lintuvaara on idyllinen alue, joka tarjoaa monia houkuttelevia puolia

Lintuvaara on monipuolinen alue, jossa on paljon tarjottavaa niin perheille kuin yksin asuville ihmisille. Se on rauhallinen ja luonnonläheinen, ja sillä on hyvät palvelut ja kulttuuritarjonta. Lintuvaarassa on myös helppoa elää, sillä se on hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Lintuvaara osakeasuntojen neliöhinnan kehitys

Lintuvaara kartalla