Asuntojen hinnat

Siltamäki asuinalueena

Tietoa alueen Siltamäki asuntomarkkinoista ja palveluista.
Siltamäki on kunnassa Helsinki sijaitseva n. 10567 asukkaan kaupunginosa. Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa alueen Siltamäki palveluista ja asuntotilanteen kehityksestä sekä trendeistä. Kauttamme löydät alueelta Siltamäki 220 kiinteistönvälittäjää ja voit pyytää näiltä halutessasi tarjouksen asunnonvälityksestä.

Avain yksityiskohdat

 • Sijainti

  Siltamäki sijaitsee Helsingin pohjoisosassa, joten se on erinomainen paikka asua ihmisille, jotka arvostavat hyviä liikenneyhteyksiä ja läheisyyttä kaupungin palveluihin. Alueella on myös helppo liikkua julkisilla kulkuneuvoilla ja erinomaiset liikenneyhteydet, sekä bussilla että junilla..
 • Viihtyvyys

  Siltamäki on viihtyisä alue, jolla on useita puistoja ja muita vihreitä alueita. Alueella on myös paikallinen pieni ostoskeskus peruspalveluiden kanssa.
 • Palvelut

  Siltamäessä on hyvät palvelut, kuten kaupat, ravintolat, koulut ja päiväkodit. Alueella on myös useita terveyspalveluita kuten hammashoitolat ja terveysasemat.
 • Asuminen

  Siltamäki on alue jolla on monipuoliset asumismahdollisuudet. Alueella on sekä vanhoja rivitaloja että uusia kerrostaloja. Asukkaat arvostavat alueen rauhallisuutta ja viihtyisyyttä.
 • Liikunta

  Siltamäessä on useita mahdollisuuksia liikkua. Alueella on hyvät pyöräilyreitit, puistot ja ulkoilualueet. Lisäksi läheltä löytyy monia liikuntapaikkoja kuten uimahalli ja urheilupuisto jalkapallo- ja tenniskenttineen. Siltamäessä on siis erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja urheiluun.

Helsingin Siltamäki on alue, jolla on monia houkuttelevia puolia.

Siltamäki on monipuolinen alue, jossa on paljon tarjottavaa niin liikunnan ystäville, perheille kuin urbaanin elämän arvostaville. Alue on viihtyisä, tarjoaa hyvät palvelut ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet liikkua. Siltamäki on siis erinomainen valinta niin perheille kuin yksin asuville ihmisille jotka arvostavat rauhallista elämäntyyliä sykkivän pääkaupungin laidalta.

Siltamäki osakeasuntojen neliöhinnan kehitys

Siltamäki kartalla