Asuntojen hinnat

Tapiola asuinalueena

Tietoa alueen Tapiola asuntomarkkinoista ja palveluista.
Tapiola on kunnassa Espoo sijaitseva n. 5344 asukkaan kaupunginosa. Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa alueen Tapiola palveluista ja asuntotilanteen kehityksestä sekä trendeistä. Kauttamme löydät alueelta Tapiola 109 kiinteistönvälittäjää ja voit pyytää näiltä halutessasi tarjouksen asunnonvälityksestä.

Avain yksityiskohdat

 • Mitä odottaa alueelta

  Rauhallinen pientaloalue hyvien palveluiden läheisyydessä
 • Markkina

  Asunnot ovat korkeahintaisia, mutta alueen asuinviihtyvyys on hyvä.
 • Mihin rakastut

  Tulet rakastumaan kauniiseen luontoon, laadukkaisiin palveluihin ja hyviin liikenneyhteyksiin Helsinkiin ja muualle Espooseen.
 • Mitä ei kannata odottaa

  Aktiivista yöelämää.

Perheystävällinen ja luonnonläheinen Tapiola

Espoon Tapiola on suosittu asuinalue Espoon keskustan tuntumassa. Alue on tunnettu kauniista luonnosta, laadukkaista palveluista ja hyvistä liikenneyhteyksistä. Asuinalueella on myös monia kouluja, päiväkoteja ja muita palveluita, joten se sopii hyvin perheille. Asuinalueella on laaja valikoima eri tyyppisiä asuntoja, kuten kerrostaloja, rivitaloja ja omakotitaloja. Asuntojen hinnat vaihtelevat alueella, mutta ne ovat yleensä korkeammat kuin Espoon muilla alueilla. Asuinalue on suosittu myös ulkomaalaisten keskuudessa, joten sen asuntojen hintakehitys on vakaata. Asuinalueella on hyvät ulkoilumaastot ja lähistöllä on monia virkistysalueita, kuten Kopparnäsin ja Nuuksion kansallispuistot. Alueella on myös monia hyviä ravintoloita ja kahviloita, joten asukkaat voivat nauttia hyvästä ruoasta ja palvelusta. Asuinalueella on myös hyvät liikenneyhteydet. Lähistöllä on useita rautatie- ja bussipysäkkejä, joten asukkaat voivat liikkua helposti eri puolille pääkaupunkiseutua. Alueella on myös hyvät pyöräilyreitit, joten asukkaat voivat liikkua polkupyörällä helposti esimerkiksi Helsinkiin tai Espoon keskustaan. Yhteenvetona voidaan todeta, että Espoon Tapiola on suosittu asuinalue, jolla on monia positiivisia puolia. Alueella on kaunis luonto, laadukkaat palvelut ja hyvät liikenneyhteydet. Asunnot ovat korkeahintaisia, mutta alueen asuinviihtyvyys on hyvä.

Tapiola osakeasuntojen neliöhinnan kehitys

Tapiola kartalla