Kiinteistönvälitys Rovaniemi

Kiinteistönvälitysliikkeitä on kunnassa Rovaniemi 31 kappaletta. Kenet niistä haluaisit välittämään asuntosi? Kilpailuta kiinteistönvälittäjä, niin yhdistämme sinut oikeaan ja sopivaan välityskumppaniin. Kilpailuttaminen on ilmaista, turvallista ja vaivatonta.
Tutustu kilpailutukseen

Miksi kilpailutus kannattaa?

Asunnon myynti kannattaa aina aloittaa kilpailutuksella.

Itseasiassa kuluttajaviranomainen suosittelee, että ottaa tarjouksen vähintään parilta-kolmelta kiinteistönvälitystoimistolta. Tarjoamme teille korkeintaan kuusi tarjousta alueen toimijoilta, joista voit valita sopivimmat jatkokeskusteluun. Näin saat asunnosta realistisen hinta-arvion ja tarjouksen välityspalkkiosta.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

, emmekä siis jaa yhteystietoja välittäjille, ennen kuin olet itse valinnut, mitkä tarjoukset päästät seuraavaan vaiheeseen. Voit myös halutessasi hylätä kaikki tarjoukset, tehdä uuden kilpailutuksen tai etsiä välittäjä itse. Kilpailutuksen avulla saat kuitenkin paikallisen hintatason selville, joten kilpailutuksen avulla voit vain voittaa. Saat paljon tietoa asuntosi myynnistä, jo ennen välittäjän kutsumista paikalle.

Välittäjän kilpailutuksella säästät aikaa.

Täytät vain asuntosi tiedot, jonka jälkeen saat muutamassa päivässä tarjouksia, joista valita. Emme toimita vain välittäjien listahintoja, sillä kiinteistönvälittäjät antavat tarjouksen asuntokohtaisesti - ja räätälöidysti.

Et sitoudu mihinkään ja palvelu on ilmainen.

Emme velvoita sinua hyväksymään mitään saamaasi tarjousta ja palvelusta ei muodostu sinulle kuluja.

Rovaniemi sisältää suuren määrän välittäjiä

, joten kilpailu toimeksiannoista on kovaa. Asunnon välitys ehdottomasti kannattaa.