Toteutuneet asuntokaupat - Akaa

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Akaa 2,47 prosenttia vuonna 2021 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 24,20 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Toijala keskus. Akaa oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 103.
Vuoden 2021 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Akaa oli 1201 euroa, pääkaupunkiseudulla 4844 euroa ja muualla Suomessa 2054 euroa.
Ladataan raporttia

Asuntojen hinnat ja asuntokauppojen määrä kunnassa Akaa

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Ilmainen hinta-arvio asunnostasi

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Kalleimmat asuinalueet - Akaa

Alueet järjestettynä viimeisimmän vuosineljänneksen neliöhintojen mukaan

# Kunta Q3´21 (€/m²) Q2´21 (€/m²) +/- (€/m²)
1 Toijala keskus 1239 1244 -5
2 Viiala Keskus 1029 1028 1

Alueella toimivia välittäjiä

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat kunnassa Akaa ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.