Toteutuneet asuntokaupat - Keuruu

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Keuruu 16,71 prosenttia vuonna 2020 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 18,83 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Keuruu Keskus. Keuruu oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 170.
Vuoden 2020 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Keuruu oli 852 euroa, pääkaupunkiseudulla 4704 euroa ja muualla Suomessa 1992 euroa.
Ladataan raporttia

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Asuntokauppojen määrän ja hintakehitys kunnassa Keuruu

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Ilmainen hinta-arvio asunnostasi

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Kalleimmat asuinalueet - Keuruu

Alueet järjestettynä viimeisimmän vuosineljänneksen neliöhintojen mukaan

# Kunta Q4´20 (€/m²) Q3´20 (€/m²) +/- (€/m²)
1 Keuruu Keskus 852 730 122

Alueella toimivia välittäjiä

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat kunnassa Keuruu ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.