Toteutuneet asuntokaupat - Kitee

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kitee 12,04 prosenttia vuonna 2019 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 9,05 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kitee Keskus. Kitee oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 234.
Vuoden 2019 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kitee oli 643 euroa, pääkaupunkiseudulla 4368 euroa ja muualla Suomessa 1948 euroa.
Ladataan raporttia

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Asuntokauppojen määrän ja hintakehitys kunnassa Kitee

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Ilmainen hinta-arvio asunnostasi

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Kalleimmat asuinalueet - Kitee

Alueet järjestettynä viimeisimmän vuosineljänneksen neliöhintojen mukaan

# Kunta Q3´19 (€/m²) Q2´19 (€/m²) +/- (€/m²) Ennuste 2018 (%)
1 Kitee Keskus 643 731 -88 -3,32%

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat kunnassa Kitee ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.