Toteutuneet asuntokaupat - Lapinlahti

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Lapinlahti 0,00 prosenttia vuonna 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 5,51 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lapinlahti Keskus. Lapinlahti oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 165.
Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Lapinlahti oli 900 euroa, pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1963 euroa.
Ladataan raporttia

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Asuntokauppojen määrän ja hintakehitys kunnassa Lapinlahti

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Ilmainen hinta-arvio asunnostasi

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Kalleimmat asuinalueet - Lapinlahti

Alueet järjestettynä viimeisimmän vuosineljänneksen neliöhintojen mukaan

# Kunta Q2´19 (€/m²) Q1´19 (€/m²) +/- (€/m²) Ennuste 2018 (%)
1 Lapinlahti Keskus 900 900 0 -6,95%

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat kunnassa Lapinlahti ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.