Toteutuneet asuntokaupat - Nivala

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Nivala 7,92 prosenttia vuonna 2020 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 5,64 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Nivala Keskus. Nivala oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 173.
Vuoden 2020 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Nivala oli 1012 euroa, pääkaupunkiseudulla 4704 euroa ja muualla Suomessa 1992 euroa.
Ladataan raporttia

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Asuntokauppojen määrän ja hintakehitys kunnassa Nivala

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Ilmainen hinta-arvio asunnostasi

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Kalleimmat asuinalueet - Nivala

Alueet järjestettynä viimeisimmän vuosineljänneksen neliöhintojen mukaan

# Kunta Q4´20 (€/m²) Q3´20 (€/m²) +/- (€/m²)
1 Nivala Keskus 1012 1099 -87
2 Ainastalo 638 638 0

Alueella toimivia välittäjiä

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat kunnassa Nivala ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.