Toteutuneet asuntokaupat - Orivesi

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Orivesi 16,57 prosenttia vuonna 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 20,16 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Orivesi Keskus. Orivesi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 114.
Vuoden 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Orivesi oli 1210 euroa, pääkaupunkiseudulla 4803 euroa ja muualla Suomessa 2029 euroa.
Ladataan raporttia

Asuntojen hinnat ja asuntokauppojen määrä kunnassa Orivesi

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Ilmainen hinta-arvio asunnostasi

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Kalleimmat asuinalueet - Orivesi

Alueet järjestettynä viimeisimmän vuosineljänneksen neliöhintojen mukaan

# Kunta Q1´21 (€/m²) Q4´20 (€/m²) +/- (€/m²)
1 Orivesi Keskus 1210 1038 172
2 Orivesi Asemanseutu 957 957 0

Alueella toimivia välittäjiä

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat kunnassa Orivesi ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.