Toteutuneet asuntokaupat - Oulainen

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Oulainen 0,00 prosenttia vuonna 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 46,84 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Oulainen Keskus. Oulainen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 93.
Vuoden 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Oulainen oli 1207 euroa, pääkaupunkiseudulla 4803 euroa ja muualla Suomessa 2029 euroa.
Ladataan raporttia

Asuntojen hinnat ja asuntokauppojen määrä kunnassa Oulainen

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Ilmainen hinta-arvio asunnostasi

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Kalleimmat asuinalueet - Oulainen

Alueet järjestettynä viimeisimmän vuosineljänneksen neliöhintojen mukaan

# Kunta Q1´21 (€/m²) Q4´20 (€/m²) +/- (€/m²)
1 Oulainen Keskus 1207 1207 0

Alueella toimivia välittäjiä

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat kunnassa Oulainen ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.