Toteutuneet asuntokaupat - Uusikaupunki

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Uusikaupunki 10,32 prosenttia vuonna 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 9,48 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Uusikaupunki Keskus. Uusikaupunki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 87.
Vuoden 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Uusikaupunki oli 1293 euroa, pääkaupunkiseudulla 4803 euroa ja muualla Suomessa 2029 euroa.
Ladataan raporttia

Asuntojen hinnat ja asuntokauppojen määrä kunnassa Uusikaupunki

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Ilmainen hinta-arvio asunnostasi

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Kalleimmat asuinalueet - Uusikaupunki

Alueet järjestettynä viimeisimmän vuosineljänneksen neliöhintojen mukaan

# Kunta Q1´21 (€/m²) Q4´20 (€/m²) +/- (€/m²)
1 Uusikaupunki Keskus 1293 1172 121
2 Kalanti Keskus 960 960 0

Alueella toimivia välittäjiä

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat kunnassa Uusikaupunki ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.