Toteutuneet asuntokaupat - Viitasaari

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Viitasaari 0,00 prosenttia vuonna 2021 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 13,61 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Viitasaari Keskus. Viitasaari oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 156.
Vuoden 2021 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Viitasaari oli 910 euroa, pääkaupunkiseudulla 4857 euroa ja muualla Suomessa 2069 euroa.
Ladataan raporttia

Asuntojen hinnat ja asuntokauppojen määrä kunnassa Viitasaari

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Ilmainen hinta-arvio asunnostasi

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Kalleimmat asuinalueet - Viitasaari

Alueet järjestettynä viimeisimmän vuosineljänneksen neliöhintojen mukaan

# Kunta Q2´21 (€/m²) Q1´21 (€/m²) +/- (€/m²)
1 Viitasaari Keskus 910 910 0

Alueella toimivia välittäjiä

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat kunnassa Viitasaari ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.