Toteutuneet asuntokaupat - Ylivieska Keskus, Ylivieska

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat paikkakunnalla Ylivieska, Ylivieska Keskus 5,44 prosenttia vuonna 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 16,38 prosenttia. Ylivieska Keskus oli kalleimpien paikkakuntien listalla numerolla 485.
Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta paikkakunnalla Ylivieska Keskus oli 1407 euroa. Vuoden 2019 aikana hintojen ennustetaan laskevan 2,94 prosenttia
Valitettavasti alueelta on liian vähän tilastoituja asuntokauppoja, joten tilastoja ei voida näyttää. Tutustu kunnan tilastoihin painamalla alla olevaa painiketta.
Ladataan raporttia

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Asuntokauppojen määrän ja hintakehitys alueella Ylivieska Keskus, Ylivieska

Ilmainen hinta-arvio asunnostasi

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat alueella Ylivieska Keskus ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.