Asuntojen hinnat

Välityspalkkion vertailu

Vertaile välittäjät ja säästä. Löydä alueesi välittäjien välityspalkkiot ja valitse sopivimmat kylään.
Kirjoita postinumero, kunta, asuinalue tai yrityksen nimi

Hintavertailu löysi sinulle 2 välitystoimistoa kunnasta Lohja tai sen lähettyviltä.

Alle on listattu toimistojen välityspalkkiot osakeasunnoille ja kiinteistöille. Lisäksi mahdollinen minimipalkkio on mainittu. Mainitut hinnat ovat listahintoja, jotka välittäjät ovat omilla sivuillaan ilmoittaneet. Todennäköisesti saat paremman hinnan välittäjältä suoraan pyytämällä tarjouspyynnön tai kilpailuttamalla välittäjät palvelumme kautta.

Alle on listattu toimistot hakupalkkioineen, jotka löytyivät haulla. Mainitut hinnat ovat listahintoja, jotka välittäjät ovat omilla sivuillaan ilmoittaneet. Todennäköisesti saat paremman hinnan välittäjältä suoraan pyytämällä tarjouspyynnön tai kilpailuttamalla välittäjät palvelumme kautta.

Tarkista, että postinumero on oikein kirjoitettu.

Asuntojenhinnat.fi välityspalkkiovertailu on ilmainen palvelu, jonka avulla löydät alueesi parhaan kiinteistönvälittäjän. Se on myös nopea tapa vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälitys.

Talo

Löydä kaikki alueesi välittäjät

Listaamme palvelussa kaikki välittäjät ja vertailemme niitä puolueettomasti. Sinulla on valta valita sopivimmat keskustelemaan kohteesi välityksestä.

Talo

Pyydä tarjous useammalta toimistolta

Kiinteistönvälittäjissä on eroja, joten ethän vertaile ainoastaan palkkion suuruutta. Kannattaa selvittää myös välittäjän aluetuntemus ja myyntihistoria.

Ilmainen palvelu ja vaivaton palvelu

Palvelu on ilmainen ja luotettava

Löydät välittäjän nopeasti ja vaivattomasti yhdellä haulla, oli kriteerisi sitten löytää alueen parhaiten tunteva tai edullisin välittäjä.

Osaavat brändit mukana palvelussa