Toteutuneet asuntokaupat - Haukiluoma-Ikuri, Tampere

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat paikkakunnalla Tampere, Haukiluoma-Ikuri 12,11 prosenttia vuonna 2019 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 6,25 prosenttia. Haukiluoma-Ikuri oli kalleimpien paikkakuntien listalla numerolla 251.
Vuoden 2019 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta paikkakunnalla Haukiluoma-Ikuri oli 2101 euroa. Vuoden 2019 aikana hintojen ennustetaan laskevan 0,90 prosenttia
Valitettavasti alueelta on liian vähän tilastoituja asuntokauppoja, joten tilastoja ei voida näyttää. Tutustu kunnan tilastoihin painamalla alla olevaa painiketta.
Ladataan raporttia

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Asuntokauppojen määrän ja hintakehitys alueella Haukiluoma-Ikuri, Tampere

Ilves vai Tappara? Ei väliä, me tiedetään asuntojen hinnat.

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat alueella Haukiluoma-Ikuri ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.